Lessenreeksen

Een lessenreeks bestaat uit 5 lessen*. 

De lessen worden gegeven in verschillende (leeftijds)groepen van maximaal 6 kinderen. 

  • Van 2 jaar tot en met 4 jaar komen kinderen samen met mama, papa, grootouder, meter, peter, … naar de les. En fijn moment samen met je peuter! Op de Wobbel ontdekken peuters de mogelijkheden van hun lichaam. Ze oefenen hun evenwicht, hun spieren, hun motoriek, …
  • Van 4 jaar tot en met 6 jaar komen de kinderen zonder begeleider naar de les. Samen gaan we op wobbelavontuur en wisselen we houdingen af met ontspanning. Plezier verzekerd!
  • Vanaf 6 jaar tot en met 10 jaar zijn de kinderen in staat om complexere houdingen en bewegingen op de wobbel te ontdekken. Een hele uitdaging die best wat concentratie vereist. Wat zijn ze trots op zichzelf na zo een les!

* Een lessenreeks kost 60 euro en gaat door vanaf 3 inschrijvingen. Als er meerdere kinderen uit eenzelfde gezin de lessen volgen, is er korting mogelijk. Neem contact op voor meer informatie: elke@studiodouz.be.

Eenmalige lessen

Naast de lessenreeksen worden ook regelmatig themalessen, kennismakingslessen of workshops georganiseerd.

Meer info en een overzicht van de geplande lessen vind je in onze kalender.

Kinderdagverblijven, Scholen en instellingen

Als leerkracht heb ik heel wat ervaring in lesgeven. Onze kinderen zitten vaak lange dagen stil op de schoolbanken en 1 op de 5 kinderen kampt met overgewicht. (Wobbel)yoga heeft een gunstig effect op het lichamelijke bewustzijn, het leervermogen en de creativiteit van jonge en oudere kinderen. De kinderen genieten van de beweging en de ontspanning. Daarnaast biedt de Wobbel ook heel wat mogelijkheden voor bewegend leren en bij de begeleiding van kinderen met speciale behoeften. (Wobbel)yoga heeft onze leerlingen dus heel wat te bieden en vormt een meerwaarde in het lesaanbod.

 

 

Organiseer je een evenement, festival of heb je gewoon een heel tof plan?

 

 

 

Dan kom ik met veel plezier naar je toe! Stuur een mailtje naar elke@studiodouz.be voor meer informatie.