Kinderyoga

Kinderen zijn van nature yogi’s. Een pasgeboren baby kan diep ademhalen, is flexibel en groeit in een goede houding. Peutertjes kijken zonder vooroordeel en met een open blik naar de wereld. Toch lijken we deze fantastische vaardigheden tijdens het opgroeien langzaamaan te verliezen. We worden steeds vatbaarder voor stress en prestatiedruk. Ons lichaam raakt vast en verliest die innerlijke rust. Yoga is een uitstekende manier om te zorgen dat we deze gezonde manieren van bewegen, ademen en ‘zijn’ niet vergeten.

 

Tijdens een yogales werken we op een leuke en uitdagende manier aan kracht en balans. We brengen de oefeningen spelenderwijs aan en nemen de kinderen mee in een heus yoga-avontuur. Er wordt rust gebracht in lichaam en hoofd. De lessen zorgen ervoor dat de kleine yogi’s hun lichaamsbesef vergroten en hun zelfvertrouwen zien groeien. Inspanning en ontspanning wisselen elkaar af. Aan het einde van de les gaat ieder kind trots, ontspannen en met een grote glimlach naar huis.

WOBBELYOGA

Wobbelyoga combineert het mooiste van yoga en alle mogelijkheden van de Wobbel. De Wobbel maakt de yogalessen vernieuwend, waarbij op een leuke en uitdagende manier wordt gewerkt aan kracht en balans. Een fijne manier om zorg te dragen voor ons lichaam.